Арт и дизајн

Портрети на познатите холивудски ѕвезди

Џони ДепФотографии од познатите светски ѕвезди направени т.е. нацртани со молив.

На прв поглед и на многу од нив нема да верувате дека се направени со молив но напротив, со голема прецизност и посветеност тоа го направиле до такво совршенство да изгледаат како да се фотографирани. На тоа ќе одлучете вие дали се реални или се обични фотографии.

Register to read more...

Уметност со јајца

Уметност со јајцаДодека голем број од големите класични сликари секојдневно бараат инспирација и материјали за нивните дела да ги направат што поинтересни за публиката, Франк Гром таа инспирација ја пронашол во правење на интересни уметнички дела во обвивката на јајцето. 

Франк Гром внимателно со своите алатки прави мали отвори во обвивката на јајцето со толку голема прецизност и...

Register to read more...

Дневна доза на креативност

Пластично цвеќеИнтересни креативни решение за уредување на вашиот дом или двор. Неколку идеи плус како на лесен начин да направите интересни декорации, решенија за уредување на вашиот дом од материјали кои секојдневно ги употребуваме и можат да ни се најдат во нашиот дом. 

Register to read more...

Дрвени куќи и колиби 01

Дрвени куќи и колибиИнтересни, креативни куќи направени од чисто дрво. Направени на места кои се рај на земјата, одмор за душа и очи. Погледнете ја внатрешноста на овие прекрасни планински куќи од дрво.

Register to read more...

Вистина или Photoshop 01

Вистина или монтажа во PhotoshopВистина или монтажа во Photoshop??? На прв поглед сите ќе помислите дека се правени во Photoshop, но позади нив се крие друга вистинска приказна. Сите слики се направени на одредено место и воопшто не се правени во Photoshop. 

Register to read more...

Page 1 of 3

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика