СМС пораки на Facebook

Новогодишни честитки 2015 - 1 дел

Новогодишни честитки за 2015 година Новогодишни честитки и пораки за 2015 година!

За среќни и весели новогодишни празници испратете уште повесели новогодишни честитки до вашите пријатели, сакани, партнери.

Направете насмевка на некое лице.

 

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ И СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА

Повеќе: Новогодишни честитки 2015 - 1 дел

Милост

МилостТака почна, таа ноќ кога го видов твоето лице,  таа прва порака кога скокаше од радост, тој прв бакнеж кога во стомакот ни се разбудија пеперутките, се беше сјајно секој ден цвеќињата цутеа, среќата и радоста беа незаменливи
допирот, кога ќе ме допреше цела кожа ми се ежеше, секој ден лицата насмеани како деца што си играат во песоктта... држејки се за раце цврсто ние двајца против светот  нашата милост немаше крај, прегратките ни беа незаменливи секоја зима заедно чекавме да падне снегот мислев дека засекогаш ќе останеме заедно ахх...

повеќе за...Милост

Новогодишни честитки 2014 година - 2 дел

Пораки и честитки за Нова ГодинаВтор дел на најнови новогодишни честитки за 2014 година.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2014 година - 2 дел

Новогодишни честитки 2014 година - 1 дел

Новогодишни честитки за 2014 годинаНајнови новогодишни честитки за 2014 година - прв дел.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Повеќе: Новогодишни честитки 2014 година - 1 дел

Повеќе артикли...

  1. Снешко од пластични чаши
  2. Црна точка