СМС пораки на Facebook

Уметност со јајца

Уметност со јајцаДодека голем број од големите класични сликари секојдневно бараат инспирација и материјали за нивните дела да ги направат што поинтересни за публиката, Франк Гром таа инспирација ја пронашол во правење на интересни уметнички дела во обвивката на јајцето. 

Франк Гром внимателно со своите алатки прави мали отвори во обвивката на јајцето со толку голема прецизност и...

Повеќе: Уметност со јајца

Новогодишни слики 03

Новогодишни пејсажиТрет дел на интересни зимски, новогодишни инспиративни слики, пејсажи и мотиви.

Повеќе: Новогодишни слики 03

Есенски позадини 02

Есенски позадини втор делВтор дел на есенски Desktop Позадини за вашиот Desktop плус бонус и Фејсбук Cover слики исто така со есенски мотиви. Есента со своите бои е едно од најпрекрасните годишни времиња, која знае да остави човек без зборови со својот богат колорит. Освежете го вашиот Desktop со прекрасни есенски мотиви и пејсажи.

Повеќе: Есенски позадини 02

Повик до сите млади во Битола

Мегафон битолскиЈавен отворен повик

- АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да...

Повеќе: Повик до сите млади во Битола

Повеќе артикли...

  1. Страст која го разгори стариот жар
  2. Мала за љубов...