СМС пораки на Facebook

Не откривај ја својата душа пред сите...

Отворена душаКај еден мудрец дошла млада, убава девојка, целата облеана во солзи.

- Што да правам? – низ солзи прашала таа. Секогаш се обидувам да се однесувам добро со луѓето, никого не повредувам, помагам со што можам. И покрај тоа што со сите сум добра, често наместо благодарност и почит, добивам...

Повеќе: Не откривај ја својата душа пред сите...

Љубовни изреки и пораки 05

Нашите желбиПетти дел на интересни љубовни изреки и пораки за вашите најсакани...

Желбата за она што го немаме

не дозволува да се радуваме

на она што го имаме...

Повеќе: Љубовни изреки и пораки 05

Најдобрите фотографии за 2012

Најдобрите фотографии за 2012 годинаКомпилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.

 

Повеќе: Најдобрите фотографии за 2012

Божиќни честитки 2013 - втор дел

Честитки за божиќБожиќни честитки по повод божиќните празници за вас и вашите најмили.

Посакајте на вашите Среќен божиќ на вашите најблиски со некоја од многуте уникатни интересни божиќни честитки и божиќни пораки.

Среќен Божиќ - Христос се роди...

Повеќе: Божиќни честитки 2013 - втор дел

Повеќе артикли...

  1. Божиќни честитки 2013 - прв дел
  2. Новогодишни честитки 2013 - 03 дел